Дорогі наречені!

Наша команда рада вітати Вас на сторінках нашого сайту. Ми розуміємо, що одне з перших і безумовно доцільних запитань у Вас буде «А чи вигідно мені замовляти ювелірні прикраси саме тут?». Тому зараз хочемо прояснити деякі особливості нашої роботи для того, щоб вкінці цього невеликого звернення, Ви чітко могли дати собі відповідь на це питання.

Перш за все, хочемо звернути Вашу увагу на те, що для виконання кожного індивідуального замовлення, в роботу включається не один фахівець. В залежності від поставленого завдання це: дизайнер, ювелір-модельєр, майстер по виготовленню воскових моделей, гравер, спеціаліст по роботі зі вставками та інші. Загалом штат налічує 15 фахівців. Це люди, які покликані приділити Вам якомога більше часу, щоб зрозуміти, що підійде саме Вам та Вашій нареченій, що підкреслить Вашу індивідуальність та неповторність Вашої майбутньої дружини, та виконати Ваше замовлення на найкращому професійному рівні з урахуванням всіх Ваших побажань.

Це завжди привітні та доброзичливі люди, метою яких є створення якісного продукту. А так як це обручки, до роботи майстри відносяться дуже відповідально, оскільки їх носять, практично не знімаючи, протягом усього життя.

Щирість та любов до своєї роботи та клієнтів є відображенням відкритої душі наших спеціалістів. Це одна з найголовніших причин позитивних результатів, що задовільняють вимоги і потреби Ваші, дорогі наречені, і звичайно тішать нашу команду.

Також одним із важливих критеріїв нашої праці є постійне вдосконалення професійних навичок кожного з членів команди «Amala Sambar» та відповідно надання якомога якісніших послуг. Ми почали працювати з 2005 року. За цей час Ви, дорогі клієнти, постійно надихали нас на створення ексклюзивних ювелірних прикрас та своєю вимогливістю полірували наші з Вами відносини до ідеальних. Тим не менше немає меж для досконалості! Тому ми і надалі прислухаємося до Ваших порад, настанов та зауважень. В цьому ми Вам безмежно вдячні!

Вкладаючи свою душу у створення неповторних моделей, майстри «Amala Sambar» використовують найякісніші матеріали. А саме: банківські метали, фірмову лігатуру, сертифіковані вставки. Їх якість засвідчується Державною пробірною службою України, перевіряючи та ставлячи пробу.

Слід зазначити, що всі перечислені вище пункти і їх складові потребують затрат чималих ресурсів. Починаючи від найдрібніших деталей (інструментів) на столі у ювеліра, і закінчуючи моральним вкладом кожного фахівця, що працював над замовленням. Тому вартість кожного конкретного виробу повинна бути відповідною. Ми вважаємо, що це – лише невелика подяка за ЯКІСНО і вчасно виконану роботу.

Адже як сказала одна розумна людина «Якщо Ви можете дозволити собі купувати якісні речі, то Ви не можете дозволити собі не робити цього!»

І до того ж «Розчарування від поганої якості зберігається значно довше, ніж задоволення від низької ціни». Зважте на це, коли прийматимете остаточне рішення!



Резюмуючи все вище сказане, Ви отримуєте:

  • індивідуальний підхід до кожного клієнта,
  • допомогу дизайнера при створенні моделі обручок саме для Вас,
  • гарантію якості використаних матеріалів,
  • можливість спостерігати та контролювати весь процес створення Ваших обручок,
  • ексклюзивні ювелірні прикраси найвищої якості, зроблені з любовю,
  • БЕЗКОШТОВНУ очистку виробів виготовлених у нас на постійній основі.


Отже, якщо Ви вважаєте гідним себе таких речей як НАДІЙНІСТЬ, ЕКСКЛЮЗИВНІСТЬ, РОЗКІШ – ласкаво просимо до лав наших друзів і водночас клієнтів!

З любов’ю, Amala Sambar